изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:11 EEST
КУЛТУРНИ ПРОЯВИ В ГЕН. ТОШЕВО ПРЕЗ АВГУСТ    
КултураЛИТУРГИИ за отвлечените добруджанци ще бъдат отслужени на 15 август пред мемориала "Неовършаният харман" в село Жител и Паметната плоча на откараните в село Сноп. Организатори са кметствата в двете села.

129 ГОДИНИ от рождението на Дора Габе ще бъдат чествани на 24 август по инициатива на народно читалище "Дора Габе-1940" в село Дъбовик и ДГ "Дора Габе” в село Пчеларово.
ПОКЛОНЕНИЕ пред паметника на пилотите - почетни граждани на Генерал Тошево, ще се състои на 25 август. Организатори са Общината, Общинският младежки съвет и ДГ "Пролет".
22-ОТО ИЗДАНИЕ на добруджанския фолклорен събор "Богородица" ще се проведе на 26 и 27 август. Организатори са Общината и народно читалище "Светлина - 1941".
КУЛТУРНИ делегации от Украйна, Република Молдова и Република Румъния ще гостуват в Генерал Тошево през месеца. Организатори са Общината, кметството и народни читалища.
ФОЛКЛОРЕН празник ще се проведе през август в село Росен. Жителите и гостите на селото ще се насладят на тържество и концерт. Организатори на кметското наместничество и НЧ "Светлина - 2014" в Росен.
ОТБЕЛЯЗВАНЕ на 115 години от рождението на Ангел Каралийчев с инициативата "Часове на приказката" организират народното читалище в село Пчеларово и ДГ "Дора Габе".
ДОСТЪП и социализиране на обект "Скални ниши" близо до село Красен ще осигури през месеца Историческият музей в Генерал Тошево. НДТ


 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ ПРОЯВИ В ГЕН. ТОШЕВО ПРЕЗ АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди