изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:48 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА

  • ПЪЛНОЛЕТИЕ навършва утре Николай Миленов - син на нашата колежка Мариела Бончева. Целият екип на По-добрия вестник поздравява в аванс порасналото момче. Пожелаваме на Ники да е много здрав, щастлив, обичан и много успешен. Да продължава да радва своите родители – Мариела и Милен, а и многобройните си почитатели, с невероятните си сценични изяви – у нас и в чужбина. Желаем на Ники успешно завършване на средното образование и прием в най-желаното от него висше училище. Нека пътят му в живота да е осеян предимно със срещи с добри хора, които да му помогнат в стремглавото изкачване на всички висоти, за които мечтае. Честит празник!
  • РОЖДЕНИЧКИ са утре две чаровни архитектки - близначките Фани и Криси, дъщери на земеделските производители  Мариела и Здравко Иванови и кръщелници на съсобствениците на По-добрият вестник Сабина и Димитър Дукова. Да са здрави, да постигат големи успехи в избраното от тях професионално поприще и да са много щастливи им пожелаваме от сърце! Фани да се радва да успехите на малкия си син Боян, а в най-скоро време и Криси да бъде сполетяна от същото щастие!
  • ПЪЛНОЛЕТИЕ навършва в неделя един чаровен младеж - Радостин Алексиев, син на директора на регионална дирекция "Социално подпомагане" Ирена Баирова. Да е здрав, щастлив и много обичан! Да преодолява трудностите с лекота и да сбъдва мечтите си му пожелаваме от сърце!
  • 60-ГОДИШЕН юбилей чества днес кметският наместник на село Крагулево Георги Димов. Убедени сме, че рожденикът ще получи много поздрави и честитки пи повод личния си празник. Ние от По-добрият вестник му пожелаваме от сърце много здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план!
  • РОЖДЕН ДЕН празнува днес бившият директор на "Пожарна безопасност и защита на населението" Димчо Симеонов. НДТ му честити от сърце празника и му отправя пожелания за здраве, щастие и изпълнени с положителни емоции дни!
  • РОЖДЕНИК е в неделя фолклористът Петър Крумов. Желаем му много здраве, щастливи дни и да бъде все така всеотдаен към българския фолклор!
  • РОЖДЕН ДЕН празнува в неделя секретарят на народно читалище "Йордан Йовков-1870 година" Красимир Масурски. Пожеланията ни са за здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план!
  • НЕДЕЛНИЯТ ДЕН ще е празничен за юриста Олга Задгорска. Поздравяваме я с личния й празник, като отправяме пожелание за крепко здраве, лично щастие и късмет.
  • РОЖДЕН ден празнува в неделя адвокат Галина Борисова. Крепко здраве, щастие, радост у дома и много доволни клиенти й пожелаваме.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди