изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:23 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 8.08.2017    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 8.08.2017


На 4 август, около 06:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Петър Сарийски” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 330 лева и неустановен към момента брой кутии цигари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 4 август, около 16:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, находящ се в град Балчик. Установено е, че чрез отключване, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на 175 евро, 2000 долара и около 50 грама златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 4 август, около 21:05 часа е получено съобщение за умишлено увреден специален автомобил – пътна помощ, марка „Форд” с добричка регистрация. По данни на тъжителя, около 20:00 часа непознат мъж чрез използване на мотика е счупил двете стъкла на предна лява врата и е увредил арматурното табло на МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 4 август, около 16:30 часа се тъжи 55-годишна жена от град Шабла. По данни на тъжителката, около 11:30 часа е получила обаждане на мобилния си телефон от непознат мъж представящ се за служител на МВР. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия полицай е поискал съдействието на жената за залавяне на извършители на телефонна измама. Малко по-късно жената превежда сумата от 190 евро в Р. Сърбия и закупува ваучер на мобилен оператор за предплатени телефонни услуги. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

 

На 4 август, около 23:45 часа е извършена проверка на М.М. (34 г.) от град София. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло около 6,7 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 4 август, около 05:15 часа се тъжи 47-годишна жена от с. Поп Груево, обл. Добрич. По данни на тъжителката, мъжа с когото живее на семейни начела е нарушил ограничителна заповед на РС Тервел, и е нанесъл удар в областта на главата. От проведените ОИМ е

 

 

установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Х. (52 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 4 август, около 08:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, управляван от А.А. (74 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено, че предния регистрационен номер на автомобила не е издаден от компетентен орган. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 5 август, около 18:10 часа в района на ж.к. „Балик” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения В.Ф. (34 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 3,1 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,8 грама ,реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая  е образувано бързо полицейско производство.

 

На 5 август, около 07:40 часа  в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” със софийска регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултата за употребата на амфетамин и метаамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.В. (27 г.) от с. Страшимирово, обл. Варна. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

 

На 5 август, около 21:10 часа в землището на с. Спасово, обл. Добрич в момент на кражба на около 240 кг царевица от земеделска нива е установен Н.С. (28 г.) от с. Спасово. По случая се извършва проверка.

 

На 5 август, около 22:00 часа в к.к. Албена е извършена проверка на Т.Т. ( 27 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 2,1 грама реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама, реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 6 август, около 06:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопанска постройка на територията на град Тервел. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя доилни апарати. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

 

На 6 август, около21:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. На място е установено, че мотоциклетист, губи управление над МПС и пада на пътното платно. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача на МПС, цифровата индикация отчита наличието на 1,81 промила. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че мотоциклета не е регистриран по надлежния ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.М. (38 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 6 август, около 18:45 часа е получено съобщение за извършен грабеж над 19-годишна жена от с. Сестримо, обл. Пазарджик. Установено е, че грабежа е извършен в района на плаж „Робинзон” в град Балчик. По данни на тъжителката, неизвестен извършител чрез използване на спрей и нанасяне на удари в областта на лицето е успял да отнеме от владението й, дамска чанта с лични вещи, документи и сумата от 600 лева и 100 евро. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието 17-годишната Г.К.  от град Добрич, криминално проявена.  Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Балчик.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 8.08.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди