изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:27 EEST
АЛБЕНА ОТНОВО ЩЕ Е ДОМАКИН НА „МОРСКО НАДИГРАВАНЕ И НАДПЯВАНЕ“    
КултураТрети международен фестивал за фолклорно изкуство "Морско надиграване и надпяване - На мегдана в Албена" ще се проведе от 1 до 6 септември във ваканционно селище Албена.  Целта на фестивала е представяне и утвърждаване на българския фолклор, традиции, носии и културно наследство, както и представяне на чуждия фолклор в нашата страна.

Право на участие имат всички фолклорни групи, състави, читалища, фолклорни школи, ансамбли,  вокални групи и индивидуални изпълнители, няма възрастово ограничение, облеклото е по желание, представянето на участниците няма конкурсен характер и е без такса участие.

От 1 до 4 са фестивалните вечери от 19.00 часа , а на 5 септември е гала вечерята ни в ресторант "Рай"!
За участие във фолклорният празник са зе записали състави от всички краища на страната от всички фолклорни области, както и групи от Румъния.
Срокът за заявки беше обявен до 31.07.2017г. , но поради проявения интерес и молба от страна на някои състави, ние организаторите на фестивала удължаваме крайния срок за записване до 10 август включително.  НДТ


 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТНОВО ЩЕ Е ДОМАКИН НА „МОРСКО НАДИГРАВАНЕ И НАДПЯВАНЕ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди