изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 11 АВГУСТ /ВИДЕО/










ОВЕН - Свободолюбивия ви дух и магнетичност ще привличат към вас подобни, което ще внася допълнително енергия и устрем към постигане на целите ви.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за делови и бизнес – начинания, за водене на преговори и поставяне основите на бъдещи дейности. Наред с това ще работите по текущите си задачи,

БЛИЗНАЦИ - Подготовката ви по предстоящ проект е към края си и информацията, с която разполагате ви позволява да изложите с авторитет мнението си по спорни въпроси. Запознати сте с детайлите и без затруднения ще реализирате програмата си.

РАК - Запознаването ви с нова информация може да промени плановете ви за деня, но няма да съжалявате. За някои от вас тя е свързана със служебните им дела, за други с предстоящщо пътуване или срещи от личен характер.

ЛЪВ - делови и лични, ще преодолеете трудности от административен или друг характер, с което ще улесните изпълнението на програмата ви за днес.

ДЕВА - Съвестно и систематично ще работите за решаване на проблемите си, без да натоварвате околните с тях. Можете да се справите. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.


ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl


ВЕЗНИ - Направете предварителни проучвания и се запознайте с постъпващата информация относно въпросите, от които се интересувате, за да сте подготвени за изпълнението им, когато това се наложи, и най-вече за да не ги усложните.

СКОРПИОН - Общуванията днес може да не ви понесат добре, за това няма да сбъркате, ако отнесете предпочитанията си към индивидуалните занимания, в които ще бъдете по-силни.

СТРЕЛЕЦ - Решени сте да свършите с работата, която предвиждате за днес, за това без колебание ще пренебрегнете дразнителите и всички, които могат да ви възпрат в изпълнението й.

КОЗИРОГ - Амбицирани сте да свършите много работа днес, без да си давате сметка дали ще ви стигнат силите за това. Полезно е да преразгледате програмата си, за да не стигнете до физическо изтощение, което в никакъв случай не е желателно.

ВОДОЛЕЙ - Постигнатите резултати на работното място и в личните ви търсения ще направят деня ви вълнуващ и приятен. В бизнес - отношенията между вас и партньорите ви се създава напрежение, но въпреки това ще имате съвместна реализация.

РИБИ - В голямата си част ще срещнете разбиране по въпросите, които ви притесняват, но основната тежест по изпълнението им ще бъде за ваша сметка.




Louis Armstrong Greatest Hits 2015 Full Album - Best Song Of Louis Armstrong

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди