изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:38 EEST
ЦИГАНИ ПРЕБИХА ДВАМА МЪЖЕ В СЕЛО ПОБЕДА    
Ред и сигурностДвама млади мъже от добричкото село Победа бяха пребити от тумба цигани, научи НДТ. Във фейсбук бе разпространен видеоклип с боя. От него се вижда как младежите са нападнати докато стоят на пейка.
Биячите са били на циганска сватба в района, писа blitz.bg. Те забелязали двамата и успели да разпознаят единия – Васил, с когото "главатарят им" имал спречкване преди много години, разкри кметът на селото Галин Иванов.




Той потвърди, че случаят е пресен и обясни, че след инцидента полицаите са разпитали голямо количество от циганите в ромската махала. „Видели са ги на пейката, разпознали са единият и са им се нахвърлили групово. Едното момче е успяло да се отърве с много леки травми, но Васил е пострадал сериозно”, обясни кметът Иванов.
Установени са извършителите на конфликта, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Сигнал за боя е получен в полицията около 23 часа на 9 август. Веднага били изпратени полицейски екипи. Било изяснено, че при свада между жители на селото са пострадали двама млади мъже - на 25 и на 23 години. След медицински преглед те са освободени за домашно лечение, без опасност за живота. В хода на извършените оперативни действия, в рамките на които са били прегледани и записи от камери за видеонаблюдение, са установени и задържани четиримата участници в сбиването - И. Д. /30 г./, К. Ц. /25 г./, Я. А. /18 г./ и 17-годишен младеж. Според първоначалните данни, причина за конфликта били неуредени лични отношения между И. Д. и пострадалия 25-годишен мъж.
Образувана е преписка и материалите са докладвани на Районна прокуратура – Добрич. Работа по случая продължават служители на добричкото Второ РУ на МВР. НДТ



 


Сходни връзки

ЦИГАНИ ПРЕБИХА ДВАМА МЪЖЕ В СЕЛО ПОБЕДА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦИГАНИ ПРЕБИХА ДВАМА МЪЖЕ В СЕЛО ПОБЕДА
Автор: Anonymous да 2017-08-15 @ 13:37 EEST
Крайно време е да се въведе гражданска милиция

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди