изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:48 EET
ТРИМА В АРЕСТА ЗАРАДИ ДРОГА    
Ред и сигурностТрима мъже прекараха по 24 часа в ареста заради наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 13 август в добричкото село Победа е извършена проверка на криминално проявения Б. А. /23/ от Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1,4 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.
На същата дата около 15 часа в района на село Богдан е спрян лек автомобил „Фиат” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача - О. М. /37/ от Добрич, тестът отчита положителен резултат за кокаин, мафетамин и канабис. В хода на проверката е установена и суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на полевия тест канабис. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.
2.5 грама суха тревна маса, реагираща на канабис, пък е намерена у 39-годишния Т. Б. от Добрич. Той е проверен на 12 август около 17.10 часа. Образувано е бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИМА В АРЕСТА ЗАРАДИ ДРОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди