изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:55 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурност112 НОВИНИ



КРАЖБА на медни елементи е извършена от неизвестни от частен имот в добричкото село Владимирово, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигнал за престъплението е подаден на 11 август около 11 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
НА 13 АВГУСТ около 22.50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот в Добрич. Установено, е че в апартамент по ул. "Независимост" е проникнато чрез отваряне на прозорец. По данни на тъжителя са задигнати 1 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
НА СЪЩАТА дата около 7.15 часа е получено съобщение за  кражба лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, паркиран в района на ул. „Оп. Д. Ковачев”. Установено е, че чрез използване на твърд предмет неизвестен извършител е пробол автомобилните гуми на колата и е отмъкнал две странични огледала и три чистачки. По случая  е образувано досъдебно производство.
43-ГОДИШЕН мъж от Добрич с инициали П. Д. е заловен пиян зад волана. На 13 август около 18.10 часа в Добрич е спрян лек автомобил „Форд”. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,73 промила в издишания от водача въздух. П. Д. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ на МВР. НДТ


 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди