изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:35 EET
ХЕНДЕРСЪН: НЕ МОГА ДА ПОВЛИЯЯ НА КОУТИНЬО, ВСИЧКИ ИСКАМЕ ТОЙ ДА ОСТАНЕ    
Спорт Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън сподели, че е безсилен в ситуацията с Филипе Коутиньо, който в петък подаде трансферна молба. Според английския национал всички в отбора искат халфът да остане, но това зависи от самия играч, както и от клуба.

"Ситуацията е трудна за Фил и каквото и да кажа, то няма да помогне. Искаме да остане, защото е футболист от световна класа. Попитайте всички в отбора, те искат Фил да остане. Не мисля, че мога да окажа някакво влияние... Това зависи от Фил и клуба. Имах разговори с него, защото той е мой съотборник. Близък съм с него и го уважавам много", заяви Хендерсън.

Отборът на Ливърпул отпътува за Германия за двубоя от плейофния кръг за влизане в групите на Шампионската лига срещу Хофенхайм. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп определи група от 22 играчи, на които ще разчита. Големият отсъстващ от списъка е Филипе Коутиньо. Все още не е известно дали причината за това е контузията в гърба, заради която бразилецът пропусна и първия двубой от Премиър лийг, или подадената от него трансферна молба.

Даниел Стъридж, който също пропусна гостуването на Уотфорд заради контузия, отново не е част от групата. Ето и всички играчи на Ливърпул, които се качиха на самолета за Германия: Миньоле, Кариус, Уорд, Александър-Арнолд, Морено, Ловрен, Милнър, Гомес, Клаван, Матип, Фланаган, Робъртсън, Вайналдум, Хендерсън, Джан, Кент, Груич, Мане, Салах, Фирмино, Ориги, Соланке.

 


Сходни връзки

ХЕНДЕРСЪН: НЕ МОГА ДА ПОВЛИЯЯ НА КОУТИНЬО, ВСИЧКИ ИСКАМЕ ТОЙ ДА ОСТАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди