изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:53 EEST
ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО ЗАПОЧВА В КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ    
Спорт

На 23-24 септември ще стартира новото първенство по хандбал при мъжете, съобщи клубният президент и треньор на Добруджа Георги Андреев. Датата е била определена на заседание на УС на Българската федерация по хандбал в Габрово. До 25 август ще се вземе решение за формата на елитната група, а програмата ще стане ясна до 15 септември.



За началото на следващата седмица е планиран официалният старт на подготовката на добричлии, като в техните планове влиза и участие в турнира „Тодор Хънков” в Бургас, който е насрочен за втората половина на месец август.

Припомняме, че и тази година хандбалистите на Добруджа ще представят България в европейските клубни турнири. Момчетата на Георги Андреев ще започнат участието си в «Чалъндж къп» от втория кръг, където ще срещнат победителя от двойката Ред Бойс (Диферданж, Люксембург) - Кауно Азулас (Каунас, Литва). "И в двете държави хандбалът е много равит и е на голяма почит. С който и от двата отбора да играем, ни очакват много сериозни мачове", сподели пред медиите Георги Андреев.

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО ЗАПОЧВА В КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди