изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:19 EEST
СВИТОЛИНА СТИГНА ДО ТИТЛАТА В ТОРОНТО    
Спорт

Елина Свитолина спечели петата си титла от началото на сезона, след като триумфира на "Роджърс Къп" в Торонто. 22-годишната украинка бе убедителна на финала и победи бившата номер 1 в света Каролин Вожняцки с 6:4, 6:1. 



Свитолина доминираше с мощни удари от основната линия и силни сервиси. Двете си размениха ранни пробиви за 2:2 и след това в средата на сета за 4:4. Но след нов пробив в деветия гейм украинката успя да затвори първия сет. До края на срещата тя нямаше проблеми и мачът приключи за 77 минути.

Двете за втори път играха на финал през този сезон след Дубай, където Елина отново спечели. 27-годишната датчанка игра на шести финал тази година, но все още няма титла. С този успех Свитолина се изкачи до четвърто място в световната ранглиста и дори има шанс да стане номер 1 в света в Синсинати следващата седмица. Тя ще бори за това място заедно с лидерката Каролина Плишкова, Симона Халеп и Анжелик Кербер.

 


Сходни връзки

СВИТОЛИНА СТИГНА ДО ТИТЛАТА В ТОРОНТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди