изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:47 EET
ЛЮБИТЕЛИ НА ВОЛЕЙБОЛА СЕ СЪБИРАТ ЗА МЕМОРИАЛНИЯ ТУРНИР ”ПЕТЪР КИРЧЕВ”    
Спорт За втора поредна година в Добрич се организира благотворителен турнир по плажен волейбол, който е в памет на волейболиста Петър Кирчев. Бившият състезател на Добруджа, ЦСКА и националния отбор загина нелепо в автомобилна катастрофа през 2014 година. Турнирът «Петър Кирчев» е открит - в него могат да участват и професионални волейболисти, и аматьори, като регистрацията на отборите ще се извърши на място.

Таксата за участие е 30 лв. на отбор, а събраните средства ще бъдат дарени на семейството на Петър Кирчев. На кортовете ще бъде поставена и дарителска кутия. Схемата за провеждане на турнира ще бъде определена според броя на записалите се отбори.

Турнирът започва в неделя, 20 август, от 9.00 часа на плажните кортове на СК "Простор", а организатор е Митко Димитров. Очакванията са в надпреварата да вземат участие много любители на волейбола. Сред тях ще бъде и най-успешният български състезател по плажен волейбол през последните 15 години - Невен Нешев. Само преди десетина дни той и партньорът му Делчо Раев спечелиха втория турнир от Националната верига по плажен волейбол, който се проведе на кортовете на комплекс „Арпезос“ в Кърджали. На финала двамата надиграха тандема Николай Колев/Димитър Калчев с 2:0 (21:18, 21:19). С бронзовите медали останаха Милен Стоянов и Калоян Канев, а четворката допълниха Георги Стоянов и Стефан Иванов.

 


Сходни връзки

ЛЮБИТЕЛИ НА ВОЛЕЙБОЛА СЕ СЪБИРАТ ЗА МЕМОРИАЛНИЯ ТУРНИР ”ПЕТЪР КИРЧЕВ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди