изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:55 EEST
Двустранни спортни срещу между България и Украйна в Албена    
Туризъм Двустранни спортни срещи между България и Украйна ще се проведат във ваканционно селище „Албена“. Приятелските мачове ще се състоят на 24 август. Датата не е избрана случайно. Именно на нея родният ни курорт празнува своя 48-ми рожден ден от основаването си, а Украйна отбелязва своята Независимост от СССР. Това лято в Албена работят над 700 украинци от над 4000 души в най-голямата туристическа компания в България.

Спортните двубои ще бъдат по футбол, плажен волейбол и тенис на корт, съобщава ръководителят на спортния отдел Руслан Йорданов. В тях ще участват служители на курорта. Идеята е срещите да се превърнат в истински спортен празник и да сплотят работниците от България и Украйна. В 9 часа на плажа пред хотел „Лагуна бийч“ е мачът по плажен волейбол. По същото време на терена с изкуствена трева е футболният сблъсък, а следобед от 16.30 часа на кортовете на „Фламинго Гранд“ е тенис срещата. По-късно всички ще празнуват на големия концерт на зелената поляна до Администрацията, който е по случай рождения ден на Албена. 
 


Сходни връзки

Двустранни спортни срещу между България и Украйна в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди