изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:26 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2017


На 23 август, около 09:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП, по пътя от с. Кочмар посока с. Подслон, обл. Добрич. На място е установено,  че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водача губи временно съзнание, транспортиран за наблюдение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат.

 

На 23 август, около 00:30 ч1аса е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с-образните завои на с. Кранево, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „рено” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и допуска ПТП с материални щети. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,58 промила алкохол в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан швейцарския гражданин П.Ш. (22 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 23 август, около 23:30 часа в с. Орляк, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Алфа” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,65 промила алкохол в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.А. (42 г.) от с. Орляк. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 23 август, около 11:25 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,21 промила алкохол в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Г.Г. (38 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 23 август, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Бдинци, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец и входна врата, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на хладилник, бойлер, електрически уреди, обзавеждане, и лични вещи. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения А.Х. (33 г.) от с. Бдинци. Вещите обект на посегателството са установени. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди