изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:56 EET
Хотел Парадайз Блу беше домакин на фотографска изложба    
Туризъм От 24 до 26 август, в най – новия и модерен 5 звезден хотел Парадайз Блу, гостите на Албена имаха възможността да разгледат забележителни фотографии, свързани с живота на Н.В. Цар Симеон II. Експозицията „Осемдесет години, 80 фотографии, 80 мига от живота на Н.В. Цар Симеон II“ беше част от културните мероприятия по случай рождения ден на Албена.

Изложбата беше открита от Н.В.Пр. Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан с Молебен за здраве и дълголетие на Негово Величество Царя, с Водосвет и прочуствено Архиерейско слово. Гостите бяха приветствани и от г – жа Анелия Атанасова - народната представителка в две народни събрания. За новозаветната роля на Царя и за изложбата разказа авторът и кураторът д-р Тошо Пейков. За доброто настроение на гостите се погрижиха красивите момичета от ансамбъл „Добруджанка“ от Народно читалище „Васил Левски“ – Балчик. Тя изпяха част от най – известните български народни песни.

Организатори на изложбата са Движението за национално възраждане „Оборище“ и Българският Национален Фронт с председател господин Огнян Тасов. Експозията ще бъде представена в страната и чужбина.




 


Сходни връзки

Хотел Парадайз Блу беше домакин на фотографска изложба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди