изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:43 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 29.08.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 29.08.2017


На 28 август, около 16:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал в с. Кранево, бол. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация е застигнат и блъснат от лек автомобил „Форд” с добричка регистрация. Вследствие на ПТП е пострадала возещата се в лек автомобил „Фолксваген” Н.К. (63 г.) от с. Балша, обл. София. Жената е настанена за наблюдение в МБАЛ Добрич с контузия на глава и шия, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол на двамата водачи е с отрицателен резултат. Взето е отношение по административен ред.

 

На 28 август, около 12:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на вода на град Добрич по главен път Добрич – Варна. На място е установено, че лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация, управляван от М.М. (68 г.) от град Добрич се сблъсква челно в насрещно движещия се автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от И.К. (45 г.) от с. Стожер, обл. Добрич. Вследствие на ПТП двамата водача и возещата се в лек автомобил „Ситроен”, М.М. (69 г.) са настанени в МБАЛ Добрич за лечение, без опасност за живота.  По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 29.08.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди