изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:23 EEST
Как Румен Радев подведе другарите от "Позитано" чрез жена си    
Новини Заведението в комплекс "Калиакрия", в което обядваха Бриджит Макрон и Деси Радева, далеч не е случайно, показа разследване на ПИК. Пиар на ресторанта и целия комплекс е не друг, а прословутата членка на "Протестна мрежа" Ивет Добромирова, известна като Тетте.

Самата Тетте е присъствала на обеда между двете президентши, а после се е снимала с Бриджит. Нека добавим и че в момента Тетте е говорител на фондация "Америка за България". 

Какво излиза? Жената на Радев, подучена от протестърка, прави реклама на ресторант чрез жената на френския президент.

И още: такива като Добромирова вдигаха шум до Бога по време на кандидат-президентската кампания, че Радев е проруски кандидат, наложен от КГБ и Кремъл. Сега обаче са се "адаптирали" според ситуацията и вече се грижат за международните изяви на госпожа генерал Радева.



Честито на наивниците от левицата, които се заблуждават, че Румен Радев е техният човек. Преплетките на жена му с "Протестна мрежа" и "Америка за България" тепърва ще лъсват.

Аз откога говоря, че Радев е популист-конформист, който само използва БСП за ракета-носител, и няма нищо общо с идеите на тази партия...


****************

В скандални връзки с "Протестна мрежа" е оплетена първата дама Деси Радева, разкри ПИК. Президентшата вкара Румен Радев в поредната тежка афера, след като лъсна фактът, че е използвала Брижит Макрон за реклама на протестърско заведение на Калиакра, на което пиарка е печално известната дружка на Росен Плевнелиев и говорителка на "Америка за България" - Ивет Добромирова.

Скандалната дама, която участва във всички метежи срещу официалната власт и е член на "Протестна мрежа", се оказа опасно близка на първата ни дама и я използва умело в схемите си, посочвайки й за обяда с Макрон въпросното заведение. Добромирова е пиарка на ресторанта в комплекс "Калиакриа", където хапнаха в петък Деси Радева и първата дама на Франция, и за капак присъствала на въпросния обяд.

Това става ясно от снимка във фейсбук профила й, демонстрирайки близост с президентшата и шокирайки тотално избирателите на мъжа й.

"Румен Радев нали уж беше издигнат от БСП и е русофил?! А какво прави жена му с протестърка, дружка на Плевнелиев и говорителка на "Америка за България", шашнати са и потребители на социални мрежи, след като там лъсна факта, че Ивет е била с Радева и Макрон в заведението. Без никакви скрупули тя използвала двете да правят реклама на комплекса, който пък бил свърталище на членовете на "Протестна мрежа" и подкрепящите ги олигарси през лятото. 

Добромирова сама разкри пошлата схема, като се похвали със селфи с Брижит Макрон по време на обяда и така лъсна топлата връзка на Радева с протестърите. Нищо неподозиращата първа дама на Франция пък се превърна в рекламно лице на протестърите, под ръководството на жената на бившия летец, която не спира да го забърква в скандали с действията си. 

Гафът на Деси Радева е огромен, тъй като тя напоително позира с Макрон пред обективите в ресторанта, хвалейки менюто, и ставайки доброволно съучастник в схемите на скандалната протестърка Добромирова. Още по-необяснимо е какво прави въпросната дама в антуража й и какви интереси прокарва в президентството в качеството й на говорителка на "Америка за България". Въпрос, който вече разбуни червените избиратели и е поредното тежко петно върху биографията на Румен Радев, нанесено от жена му.

Припомняме, че Ивет Добромирова работеше усилено за президента Росен Плевнелиев и бе част от екипа му, след което той я назначи за говорител на първия служебен кабинет, който сформира, намело с Марин Райков. Тя е официален член на "Протестна мрежа", участник в бунтовете срещу законната власт и какви ли не акции и афери, а от няколко месеца е и на щат в грантаджийската фондация "Америка за България" като пиарка. Междувременно пиарства и на въпросния комплекс, където самата тя също си почива и пуска снимки от плажа там, след като умело използва първите дами за безплатна реклама.

*********************

Скандалната любимка на Росен Плевнелиев, уредена от него на държавен пост в служубен кабинет, пак се е наместила на топло място, покрай което лъснаха връзките на бившия президент и сподвижниците му от партията на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев и Христо Иванов с тайни спонсори отвъд Океана. Добромирова, която като говорителката на правителството на Близнашки защитаваше разгорещена скандалния дипломат Ксавие дьо Кабан и е човекът зад безвкусния сайт "Терминал 3", беше взета за пиар на фондация „Америка за България”. 

Ако досега само под сурдинка се говореше за намесата на американците от соросоидната организация в изборите в България, то вече това стана явно, коментират потресени анализатори. От централата на ул. "Козяк" спираха всички публикации на разследващи журналисти колко пари са взели спорните активисти в партията на опозорения бивш министър Христо Иванов през различни проекти от фондацията, като безродника Емил Джасим. А сега с назначаването на Ивет на такъв пост, скандалната връзка съвсем лъсна и няма как да бъде скрита.

От „Америка за България” не крият в сайта си дори и това, че Христо Иванов е взел за 2016 година над 1 200 000 лева от тях, а сега е кандидат за депутат и шеф на партия. Защо не ги връща ли? Сигурно прокуратурата ще го попита и дано, защото е скандална външната намеса в българскатаполитика.

А защо американците заложиха на най-мързеливия министър, остава загадка. Вероятно хора като Добромирова са убедили по кой знае какви начини щатското разузнаване, че има подкрепа, но предстои само след три седмици да изпитат поредното си разочарование след Арабската пролет. А с "Америка за България" с пиар като Добромирова ще стане това, което стана с правителството на Близнашки - забравиха го.

http://pik.bg


 


Сходни връзки

Как Румен Радев подведе другарите от "Позитано" чрез жена си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди