изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:18 EET
Изплуваха нови разкрития за похитителите на Адриан, драмата се заплита зловещо!    
Новини Опитни крадци на коли от марката "Фолксваген голф" са свалили и доставили на похитителите сивата Шкода Фабия, с която беше отвлечен Адриан Златков. Това предложиха разследващи, пише "Телеграф". 25-годишният син на шефа на "Софавто" Тони Златков беше похитен близо до дома си в Герман. Бандитите се движели с "Шкода Фабия" комби сив металик, с тъмни стъкла и синя лампа.

Похитителите били заснети от камерите на автокрадеца Яро, който вбеси премиера Бойко Борисов преди време с факта, че продължава да вършее, а не близа в затвора. Въпросният престъпник бе пуснат преди седмица от затвора предсрочно и по време на похищението не е бил в столицата разказаха негови близки. Екипът разследващи и прокурори работят по версията, че опитни джамбази, спецове по "Голф", са откраднали сивата "Шкода". Причината е, че механизмът й е почти идентичен с този на немската марка автомобили и се използва една и съща машинка за запалването му. Цената й в интернет варира между 200 и 300 евро и на практика е достъпна за абсолютно всеки средностатистически автоджамбазин. Затова и издирването на извършителите на автокражбата било изключително трудно. "Този тип коли са от нисък и среден клас, взимат ги предимно престъпници от провинцията. Особено Шкода се краде вече изключително рядко и то, ако на някой возилото се развали, а после са му нужни части. Прави се поръчка и групи от провинцията идват, взимат и си тръгват", коментираха униформени. Опожарената Шкода е открита няколко часа след похищението в района на Панчарево. "Тони и Вихра постоянно чакат вести. Не спират да си гледат телефоните, особено като научиха, че "Наглите" се свързвали само чрез съобщение", разказват приятели на двойката.

https://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Изплуваха нови разкрития за похитителите на Адриан, драмата се заплита зловещо! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди