изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:02 EEST
ИНЖ. ТОДОР ГИКИНСКИ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА "ВИК ДОБРИЧ" АД    
НовиниТодор Гикински е новият изпълнителен директор на „Водоснабдяване и канализация Добрич“ АД, става ясно от Търговския регистър. Промяната в ръководството на държавното дружество вече е вписана там.
В състава на съвета на директорите влизат още Детелина Кирилова Николова, Мария Каменова Тодорова и Саркис Харутюн Караджиян.


Промяната бе извършена на Общо събрание на акционерите. На него бяха освободени от длъжност досегашният управител инж. Димитър Радушев и прокуристът - юристът Галин Господинов.
Според информация в медиите, инж. Тодор Гикински е бил отстранен от длъжността шеф на ВиК Сандански през април с решение на общинския съвет,  по предложение на кмета Кирил Котев. Мотивите - обвинение за престъпление по повод изграждането на водопровод в село Кръстилци, освен това срещу управителя на дружеството има издадени 15 съдебни акта, обжалванията не успяват в съдилищата, а общината плаща за нарушенията. НДТ
 


Сходни връзки

ИНЖ. ТОДОР ГИКИНСКИ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА "ВИК ДОБРИЧ" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди