изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:10 EEST
ЛЬОВ: НИКОЙ НЯМА ЗАПАЗЕНО МЯСТО ЗА СВЕТОВНОТО    
Спорт

Селекционерът на Германия Йоахим Льов предупреди, че нито един от хората в неговия отбор не бива да се чувства сигурен за мястото си на Световното първенства догодина в Русия. "Нито един играч няма запазено място за състава, който ще пътува за Русия на световните финали», заяви Льов в Прага по време на пресконференция преди мача с Чехия.



Льов остави в отбора 17 от хората, които повика за турнира за Купата на Конфедерациите по-рано това лято и продължава да смесва по-младата генерация с хората, които спечелиха Световното първенство в Бразилия през 2014 година. "Ние искаме да доминираме в нашата квалификационна група и да интегрираме нови играчи. Ние постигаме тези цели. В турнира за Купата на Конфедерациите използвахме различни футболисти, така че в момента не сме в нужния ритъм. Липса ще бъде вратарят и капитан Мануел Нойер, който все още не е във форма след счупване на крака. Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Щеген ще бъде на вратата - обясни Льов. - А също така и Тони Кроос, Томас Мюлер, Матс Хумелс, Джошуа Кимих, Йонас Хектор и Месут Йозил ще започнат като титуляри на терена.» Въпреки че не са потвърдени, Антонио Рюдигер, Себастиан Руди и Юлиан Дракслер - капитан от минисветовното в Русия, изглеждат като останалите стартови играчи. Германия има 100-процентов рекорд на върха в група «С» на Световните квалификации след 6 мача и може да си гарантира място в Русия през 2018 година, ако спечели в понеделник у дома срещу Норвегия, но и в зависимост от другите резултати.
 


Сходни връзки

ЛЬОВ: НИКОЙ НЯМА ЗАПАЗЕНО МЯСТО ЗА СВЕТОВНОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди