изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:41 EEST
Белградският Дон Жуан: Пластичният хирург свалил "безброй жени", преди да застреля красивата актриса Ивана и себе си    
По света 59-годишният Срджан Цветанович, който в нощта между сряда и четвъртък стрелял в главата на приятелката си, актрисата Ивана Панзалович, а след това се е самоубил, е бил определян за известен белградски пластичен хирург, но и прелъстител, в чийто живот, по думите на майката на неговата бивша съпруга, минали "безброй жени", пише tocka.com.mk, цитиран от struma.com. Според съседите и познатите на семейство Цветанович той два пъти се оженил, преди да заживее с актрисата.

 Драмата между хирурга и актрисата, както информира вече БЛИЦ, се е разиграла в жилищна сграда, до която в съседния вход, живяла майката на бившата съпруга на Цветанович. За бившият си зет тя не искала да коментира много. Тя се гордеела с дъщеря си и внучката, а сърцето й било разбито от трагедията. "Не са само два брака, тук идваха безброй жени. Всички негови любови бяха големи, но най-вече на света искаше себе си. Както живя, така и приключи", кратко коментирала тя. Както казват съседите, хирургът умрял в апартамента, който прекарва по-голямата част от живота си.



"Беше голяма радост когато се събра с първата си съпруга, Таня, тя му роди три деца, но се разведоха и я изгони от апартамента. Когато умряха майка му и баща му остана сам", посочват съседите. Втората съпруга била по-млада, тя била около 28 години. Бракът им продължил малко повече от година. Цветанович е специалист по пластична и реконструктивна хирургия, магистър по медицина и работи за VMA. Той има повече от 60 статии в областта на реконструктивната хирургия.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Белградският Дон Жуан: Пластичният хирург свалил "безброй жени", преди да застреля красивата актриса Ивана и себе си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.07 секунди