изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:49 EEST
ЗАВЪРШИ ТЮЛЕНОВО АРТ-ФЕСТ    
КултураВ село Тюленово се проведе третото издание на „Арт фест“, 2017 година. В продължение на четири дни фестивалът предложи на жителите и гостите на селото среща с писатели, музиканти, художници, или казано накратко среща с хора на изкуството.
На това издание на фестивала бе помислено и за подрастващото поколение – гостуваха деца от Арт център – Попово, чийто картини бяха разположени на площада и създават усещането за картинна галерия, макар и на открито.


Първата фестивална вечер беше наречена „Пътешествия и пристрастия“. На сцената се срещнаха Христо Димов, Стефан Жечев и д-р Васил Куртев. Първият и последният са пътешественици по вода, докато нашият учител и поет пътешества във водите на словото.
Кметският наместник на селото, Невена Георгиева приветства присъстващите и даде начало на третото издание на „Арт фест Тюленово“, 2017 година.
Сред гостите на фестивала беше и кметът на община Шабла Мариян Жечев.
Фестивалната вечер продължи с Младежко театрално студио, с концерт на квартет „Далчеви“, с комедийното шоу на „Паскал“ и завърши с мелодичните песни на Невен Кидеров, поетът с китара. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАВЪРШИ ТЮЛЕНОВО АРТ-ФЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди