изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:44 EEST
3 зодии, на които им липсва чувство за хумор    
Хороскоп

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва. И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор. Тези зодиакални знаци нямат такова и смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.



Скорпион

Никога не знаем какво си мислят представителите на тази зодия. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени. 

Те правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна. 

Стрелец

Няма нищо по-лошо от някой, който иска (има нужда) да бъде център на вниманието и смята, че е забавен, но всъщност не е – Стрелецът.

Родените под този знак трудно могат да ни разсмеят, просто защото не са родени с чувство за хумор. Затова ги оставяме с техните начини за търсене внимание и приемаме, че има вероятност да не смеем изобщо, когато сме с тях. 

Дева

Ориентираните към детайлите Деви са твърде фокусирани върху подробностите, за да демонстрират и чувство за хумор. Не че не искат да имат, при тях просто то липсва. 

Педантичната им природа ги прави чудесни в други области, чувството за хумор обаче не е сред тях.

http://www.tialoto.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

"ДОБРУДЖАНЦИ"

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

 


Сходни връзки

3 зодии, на които им липсва чувство за хумор | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди