изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 13 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Стремете се към хармония и равновесие, така най-безболезнено ще преминете през днешния ден, в който ще доминира желанието ви да поставите всеки на мястото му.
ТЕЛЕЦ - Ще изживеете по-спокойно деня си, ако не превишавате добрия тон, дори и в общуването с най-близките ви хора. Наложете си да приемате околните такива, каквито са, без да ги променяте и по-добре контролирайте желанията си.
БЛИЗНАЦИ - Погледнете на света около вас откъм добрата му страна, защото причини за обратното ще имате повече. Ще приключите работен проект и с повече надежда ще се насочите към следващата си цел.
РАК - Днес ще са ви нужни повече воля и упоритост, за да се справите със задачите си. По отношение на въпроси, касаещи други хора, ще потърсите решение и на тях, разчитат на подкрепата ви.
ЛЪВ - Във възможностите ви днес е да постигнете желаните резултати, като вникнете в главното и прецизирате действията си. Организирайте се от рано и времето ще ви стигне за всичко.
ДЕВА - Възползвайки се прагматично от възможностите си, ще работите, разширявайки контактите и подобрявайки финансите си. Ако ви се прииска да поставите някого на мястото му, не го правете и въобще не се опитвайте да променяте никого.



ВЕЗНИ - Използвайте позициите си на работното място, за да постигнете повече от програмата ви за днес, но не предизвиквайте кавги и не създавайте интриги.
СКОРПИОН - Ако ви се налага да се включите в съвместни начинания е добре да прецизирате думите и поведението си, като не се и опитвате да контролирате другите. В много отношения пасивността ще ви предпази от грешки.
СТРЕЛЕЦ - Днес може и с повече усилия да работите върху текуща задача или друг ангажимент, но ще се справите. Работата ви ще се възнагради и в края на деня ще останете доволни от постигнатото.
КОЗИРОГ - С решенията си ще ускорите процесите на развитие, но това задължава да сте на нивото на претенциите си, за това е препоръчително да контролирате желанията и действията си.
ВОДОЛЕЙ - Проявете волята си и не се поддавайте на изкушението да поставите всеки на мястото му, така ще запазите съвестта си чиста и енергията си съхранена. Действайте предпазливо и според ситуацията, бъдете с добри помисли и открити в отношенията си.
РИБИ - Погрижете се по-добре за себе си, като си осигурите спокойствие и ограничите месото, цигарите, алкохола, а по възможност и на лекарства. По време на път бъдете изключително внимателни.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"Ciara Price 017Stephanie Larimore 37

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди