изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/








ОВЕН - С настроение ще се включите в събитията на деня, но най-важното е, че успешно ще влезнете в хармония с властващите енергии и това ще ви направи успешни.

ТЕЛЕЦ - Продължете с работата си по започнатите дела и с основание може да очаквате по-добро развитие за тях днес. Изпълнени сте с творческа енергия и трябва да я използвате по предназначение.

БЛИЗНАЦИ - Без излишни приказки и суета ще работите по всички въпроси, които определяте за важни днес. Около вас има хора, които ви наблюдават, но интересът им не е съвсем здравословен.


Какво е казал Господ на всяка зодия?


РАК - Работете с желание и ще прогоните възможността за недоволство от постигнатото. Не си позволявайте да изпадате в депресия, мислете позитивно и с добро за всичко около вас.

ЛЪВ - Конструктивните и добре обмислени промени, които налагате ще подобрят работата ви над текущ проект или друга, важна за бизнеса и бита ви задача. Не изоставайте и личните си дела.

ДЕВА - Смели и действени, ще работите по задачите си, без да робувате на предразсъдъци и дразнители. Изразявайки ясно позицията си по социални, обществени, политически и професионални теми, ще влияете позитивно на събитията.

 

 

ВЕЗНИ - Влиянието, към което се стремите може да го постигнете, стига да сте позитивно мислещи и действащи, резултатите ще са впечатляващи. Участието ви в общ проект ще бъде далеч по-ползотворно днес от самостоятелната работа.

СКОРПИОН - Преборете се със страховете си и не робувайте на мнителността си. С правилно подбран екип ще обсъждате и градите обща работа. Възползвайте се навреме от информацията, с която разполагате, за да не ви изпревари конкуренцията по отношение на бизнеса или в друга сфера.

СТРЕЛЕЦ - Ще избегнете възможните главоболия на работното място, ако сте въздържани в коментарите и оценките си за работата на колеги и партньора ви.


Сексуалност и емоции според зодиакалния знак


КОЗИРОГ - Поддържайте коректни взаимоотношенията си с околния свят, не критикувайте и не се поддавайте на чужди внушения, което означава и вие да не злоупотребявате с оказаното ви доверие.

ВОДОЛЕЙ - Общуването с интересни и духовно богати хора ще се отрази позитивно на мисленето и настроението ви. Времето ви с тях ще минава неусетно за всички ви, което е знак за взаимно привличане.

РИБИ - Намеренията ви по отношение на замислян проект или пътуване може да претърпят промяна от първоначалния им замисъл, но ако по-добре обмислите детайлите, има надежда.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2" Macy SkyLyzette Bianco ZF 510




Guns N' Roses - Don't Cry

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди