изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:48 EEST
8 модни тенденции за есен/зима 2017?    
Светска клюка След жаркото лято идва топлата есен, а с нея и втората част от модните тенденции за 2017 година. Представяме ви 8 течения от Париж, които ще бъдат част от гардероба през есенния сезон.

1. Наситено червено
Тази година на почит е не просто червеното, а наситеното, искрящото червено. Дизайнерите залагат на женствеността в цялото й величие.

2. Ретро кожени палта
Миналата година животинският пух не бе актуален, но тази есен точно той е акцент във връхните облекла. Без много аксесоари, просто пух.

3. Бляскави ботуши
Блясък и само блясък е новата тенденция при обувките. Спомнете си за моделите на Риана и ще се почувствате като звезда!

4. Този див, див Запад
Каубойските дрехи отново са на мода. Но този път са извън всякакви граници. Ботуши със стомани подметки, кожени жилетки, принтове, подобни на кравешки кожи и много кактуси.

5. Каре от 70-те години
Когато си представите каре, в главата ви по-скоро излиза образът на грънч стила от 90-те години, но този сезон не то ще залее витрините.

6. Яка във викториански стил
Тази есен високите викториански яки са на мода. Те пренасят елегантния вид и строгото излъчване на епохата, като подчертават шията.

7. Спортно горнище и долнище
Тазгодишната мода залага сериозно на комфорта. Ангузите са на почит, но са украсени с пайети, ярки цветове и доста свободни кройки. Добра новина за феновете на този стил!

8. Цветя
Не говорим просто за цветен десен. Дрехите тази година ще бъдат вдъхновени сякаш от драперията в къщата на леля и баба. Явно всеки елемент от живота ни може да се превърне в моден тренд.

https://offnews.bg

 


Сходни връзки

8 модни тенденции за есен/зима 2017? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди