изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - До обяд е добре да приключите с всякакви служебни задължения. Предизвикателствата няма да ви плашат, дори напротив – сами ще ги търсите. Следобед ще сте нетърпеливи и авантюристично настроени.

ТЕЛЕЦ - За вас в този ден жените ще играят важна роля при решаване на проблемите. Ще гледате доста практично на света. Ще изпитвате удоволствие от простичките неща в живота. Насладете се на мига.

БЛИЗНАЦИ - Денят е доста натоварен, но пък ползотворен. Бихте могли да осъществите успешни срещи. Заложете на умерения тон и зоемете позицията на здравия разум.

РАК - Днес може би ще се нагърбите с допълнителна работа. Не обичате да се претоварвате, но ще трябва да наваксате изостаналите задачи от седмицата. Опитайте се да бъдете последователни.

ЛЪВ - Мислите ви ще са насочени главно към това какво впечатление създавате в обществото и как имиджът ви би могъл да работи за вас. Тонът на днешните срещи ще е предимно приятелски.

ДЕВА - Ще ви вълнуват простичките неща, които обаче придават колорит на живота. Ще искате да избягате от фокуса на вниманието и да вършите това, което ви доставя радост.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Днес ще сте просто невероятни в намирането на точните думи и изход от всяка ситуация. Не отлагайте срещи за друг ден. Идеален ден за публични изяви. Вечерта може малко да прекалите с похапването.

СКОРПИОН - Съвместната работа с приятели може да роди оригинални идеи. Социалните контакти ще поглъщат голяма част от вниманието ви. Ще се интересувате от необичайни неща.

СТРЕЛЕЦ - Започвате деня философски настроени. Събитията ще се развиват учудващо добре за вас, може дори да видите как се сбъдва една ваша мечта. Хубав ден за разговори с чужбина или пък за оформяне на формалностите около някое пътуване.

КОЗИРОГ - Имате ясното съзнание какво ви предстои и колко малко неща зависят от вас. Хубав момент да уредите документално някои юридически въпроси. Усмихвайте се по-често и не се поддавайте на негативни настроения.

ВОДОЛЕЙ - Днес около вас ще цари невероятно напрегната атмосфера. Ще сте притеснени от това, което ви предстои да направите и ще се съмнявате в благоприятния изход от действията, които предприемате.

РИБИ - Започвате работния ден с нагласата, че има толкова много неща, които трябва да свършите, че няма да ви стигне и седемдневна работна седмица. Гледайте по-ведро. А и днес ще сте проницателни по отношение на събитията.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди