изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:54 EEST
ФЕНОМЕНАЛЕН ДЕБЮТ НА ГЪРГОРОВ ЗА ЦСКА 1948    
СпортБившият нападател на ЦСКА и на националния отбор на България Емил Гъргоров направи впечатляващ дебют за лидера в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948. «Червените» биха с 2:0 един от преките си конкуренти за Втора лига - Септември (Симитли), като и двете попадения отбеляза Бадема, който се завърна на терена след близо 9-месечно лечение на контузия.


Футболистите на Валентин Илиев имаха превъзходство над противника през целия двубой, но на почивката резултатът бе 0:0. В началото на първата част сериозен пропуск с глава от два-три метра направи младокът Йоан Маринов, който уцели вратаря вместо мрежата, а в 42-ата минута пак той се хвърли самоотвержено и засече добре центриране отляво, но стражът на гостите прояви котешки рефлекс и изби в корнер.
След почивката ЦСКА 1948 продължи да натиска Септември и това даде резултат в 50-ата минута. Гъргоров получи пас отляво, овладя топката в наказателното поле и след майсторски фалцов изстрел с левия крак откри резултата. В 66-ата минута гостите от Симитли останаха с човек по-малко, тъй като Николай Стоилков извърши нарушение и получи втори жълт картон. Само три минути по-късно Бадема подпечата победата на ЦСКА 1948. Нисичкият футболист овладя топката пред наказателното поле на гостите и шутира с по-слабия си десен крак, а кълбото се спря за втори път в мрежата на Септември.
С този успех «червените» събраха 16 точки от 6 мача и запазиха лидерската си позиция в групата.
 


Сходни връзки

ФЕНОМЕНАЛЕН ДЕБЮТ НА ГЪРГОРОВ ЗА ЦСКА 1948 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди