изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:41 EEST
ВПЕЧАТЛЯВАЩ КОНЦЕРТ НА ГРАФА В ДОБРИЧ    
Култура Публиката в Добрич имаше шанса да участва във впечатляващ дует с Графа, с една от най-любимите български песни – „Крадена любов”. По време на концерта си в Арена Армеец по-рано тази година, Графа пя заедно с 14 000 души няколко от най-емблематичните парчета. И този път изпълнителят пя заедно със своите верни фенове, които избраха да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване във вторник.





Изпълнителят и неговата лайв банда пренесохаемоцията от впечатляващото шоу в Добрич. В социалната мрежа Графа сподели многократно, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква предстоящите концерти, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт на подобно ниво в тези градове.
Турнето продължава своята национална обиколка през септември и октомври, за да докосне почитателите със специалните концертни аранжименти от Арена Армеец, които оставиха запомняща се следа в историята на българската музика. Непосредствено преди музикалното преживяване, посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда. Летните театри в двата града ще бъдат озарени и от специалното светлинно шоу. 
Дълго след края на концерта Графа раздава автографи на верните си фенове от Добрич. НДТ
 


Сходни връзки

ВПЕЧАТЛЯВАЩ КОНЦЕРТ НА ГРАФА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди