изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение.

ТЕЛЕЦ - Интересът към вас нараства и гледайте да не проиграете дадения ви шанс хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.

БЛИЗНАЦИ - Личните ви задачи днес са по-важни от всичко останало, отдайте им нужното внимание. Не допускайте деловата ви ангажираност да ви отдалечи много от личните ви проблеми.

РАК - Една новина може да ви създаде притеснение, но не я приемайте твърде драматично. Вдигнете поглед, хубавото предстои скоро. Няма да ви се наложи до оцелявате за пръв път, нали?

ЛЪВ - Отнасяйте се към предизвикателствата спокойно, за да избегнете всякакви недоразумения. Интересът ви ще е привлечен от добра перспектива, породена от разговор с доста влиятелен човек.

ДЕВА - Умеете да отсявате същественото и няма да пожалите усилията си, за да осъществите час по-скоро идеите си. Действайте смело и без притеснение. Съдбата е благосклонна към вас.

ВЕЗНИ - С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си. Събитията ще следват логичния си ход, а вие се доверете на логичната си мисъл.

СТРЕЛЕЦ - Ще се почувствате уютно на работното място, ако бъдете толерантни към колегите и им покажете добронамереност. Градивното ви отношение към проблемите ще направи деня успешен.

КОЗИРОГ - Денят ви е изключително успешен по отношение на деловите ви ангажименти и смели работни планове. Споделете вечерта си с близките ви, заедно ще изживеете приятна изненада.

ВОДОЛЕЙ - Това е вашият ден . Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани от нищо. Съдбата ще ви толерира и нещата ще се получат идеално.

СКОРПИОН - Начало на нова връзка, или задълбочаване настоящата ще ви вдъхнат увереност и добро настроение. Периодът е много по-подходящ за емоции, отколкото за динамичната работа.

РИБИ - Може да ви се наложи да похарчите повече пари днес, но скоро ще ги спечелите, не се притеснявайте за разходите си. Внимавайте, одобрението на околните не винаги е искрено.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди