изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:23 EET
112 НОВИНИ    
Ред и сигурност112 НОВИНИ


  • КРАЖБА от къща в балчишкото село Соколово е извършена от неизвестни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Сигнал за престъплението е подаден на 21 септември около 10.15 часа. Установено е, че в частния имот е проникнато за времето от полунощ до 8 часа на 21 септември през незаключена входна врата в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на 800 лева и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР в Балчик.
  • НА 22 СЕПТЕМВРИ е получено съобщение за извършена кражба на около 5 дка кочани царевица от земеделска нива в землището на село Свобода. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ на МВР.
  • ОЩЕ ЕДНА такава кражба - на 2.5 декара царевични кочани, е извършена на следващия ден. Те са задигнати от земеделска нива в землището на село Пленимир. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР в Генерал Тошево.
  • КРИМИНАЛНО проявен мъж от Каварна с инициали Р. М. /63/ е заловен от органите на реда. Той задигнал 60 лева от касата на магазин за хранителни стоки в морския град на  24 септември. Установен е при проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди