изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:24 EET
ДОБРИЧЛИЯ ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В ДОМА СИ; МАЖОРЕТКИ ОТ ТРИ ДЪРЖАВИ РАДВАХА ДОБРИЧ НА ПРАЗНИКА    
Новини64-годишен мъж от Добрич загина при пожар в дома си вчера рано сутринта, съобщиха от областна дирекция "Полиция". Сигнал за запалването в частен дом по ул. "Горчивите чешми" е получен около 7.30 часа. Пламъците са изгасени от дежурен екип на първа районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението".

След потушаването на пожара, огнеборците открили трупа на обитателя на жилището Атанас Димитров. 64-годишният мъж живеел там сам. Не са нанесени големи материални щети - такива имало само по леглото и по пода. Имало е обаче голямо задимяване, предполага се, че добричлията се е задушил. Атанас Димитров е бивш учител, преподавал е по практика, научи НДТ.

      
*********************
Мажоретки от три държави - България, Русия и Черна гора, дефилираха вчера в центъра на Добрич. Те тръгнаха от "Стара къща" и радваха минувачите до площад "Свобода".
Съставите участваха в 5-ото юбилейно издание на международния фестивал за мажоретен танц "Златен помпон", който се проведе в Добрич и Албена. В края на дефилето бяха обявени и победителите в надпреварата.

НДТ - 26 септември 2007 година
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В ДОМА СИ; МАЖОРЕТКИ ОТ ТРИ ДЪРЖАВИ РАДВАХА ДОБРИЧ НА ПРАЗНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди