изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - В подходящо настроение сте за изпълнението на конкретна задача. Нещо по-специално или зависещо от друг, ще ви направи особено внимателни и целеустремени.

ТЕЛЕЦ - В предложенията на партньора си ще откриете добри идеи за общи действия, на които ще се посветите през следващите дни. Това ще внесе известно успокоение в душата ви.

БЛИЗНАЦИ - Благодарение на тактичната си намеса ще повлияете на решенията на близките ви по отношение изпълнението на ваша идея. Никой няма да съжалява, напротив.

РАК - Грижейки се за детайлите в ежедневието си, денят ви ще премине спокойно и пълноценно. Ще се отнесете с внимание и към околните, които ще ви възнаградят с радушен прием.

ЛЪВ - Включете се в заниманията, които ви се предлагат днес от партньора, семейството или приятелите ви и ще останете доволни. Няма да ви липсва голяма сполука.

ДЕВА - Забързано ще преминете през неделния ден, независимо от настроението ви за отдих и развлечения. Неотложни ангажименти, най-често възникващи в последния момент.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - За много от вас притесненията ще са най-вече от финансово естество, но и работата ще ви създава проблеми. Нечии претенции ще ви върнат в изходна точка на проект.

СКОРПИОН - Ще се съобразите с променените условия по текущ ангажимент и независимо от чувства, които те будят у вас, ще се справите. Ползвате се с авторитет и ще продължите уверено напред.

СТРЕЛЕЦ - Много от вас ще излязат най-сетне от инерцията, която ги владее в последно време. С това ще дадете заявка за бъдеща активност, която може да бъде насочена в сферата на бизнеса.

КОЗИРОГ - Със силни аргументи ще защитите идеите и намеренията си. С премерен ход ще подтикнете други, които търсят сътрудничеството ви към повече активност и сближаване на позициите ви.

ВОДОЛЕЙ - С днешните си решения ще определите за дълъг период напред посоката на интересите ви. С бърза и точна мисъл ще отсявате важното, без да давате израз на емоциите.

РИБИ - Нуждата от разнообразие ще ви подтикне към по-голяма физическа активност, която ще укрепи психиката ви. Подготовката ви за предстоящ проект е добре да започне сега.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди