изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:17 EEST
АЛКОХОЛЪТ И АНАБОЛИТЕ СЪСИПАЛИ ЗДРАВЕТО НА НАИМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ    
Спорт Битката за живота на Наим Сюлейманоглу стана тема №1 в Турция, а и у нас. Медиите в южната ни съседка отбелязват, че алкохол и анаболи са съсипали здравето на 50-годишния легендарен щангист.  Припомняме, че трикратният олимпийски шампион е с остра цироза и дори беше поставен в медикаментозна кома. Той спешно се нуждае от трансплантация на черен дроб, за да оцелее.

Най-вероятно негов донор ще стане брат му Мухарем. "Много сме благодарни на всички. И от България ме търсиха, за да искат да станат донори", каза братът на Наим. Легендарният щангист, роден в кърджалийското село Птичар, е бил приет в спешното на университетската болница "Сани Конюк" в Истанбул още в събота вечерта, като до понеделник нямаше информация, че се намира в критично състояние. Първият, който разбрал за новата криза, е другият изселник от България - Халил Мутлу, който също като Наим има три олимпийски титли. "Не казвайте на никого, не търсете помощ от никого! Аз съм си изживял живота! Ще умра!", заявил Сюлейманоглу при излизането си от комата, пишат медиите в Истанбул. Отбелязва се още, че алкохол и анаболи са съсипали здравето на 50-годишния Наим.
 


Сходни връзки

АЛКОХОЛЪТ И АНАБОЛИТЕ СЪСИПАЛИ ЗДРАВЕТО НА НАИМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди