изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:33 EEST
СТАЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА; ЖИВОТЪТ НА ПАДНАЛИЯ ОТ 7 ЕТАЖ РУСНАК - ИЗВЪН ОПАСНОСТ    
НовиниПротестиращите учители в Добрич решиха безсрочната ефективна стачка да продължи без да отстъпват от своите искания, съобщи техният говорител Станислав Полименов. Още днес преподавателите ще отправят искане да им бъде разрешено да започнат ежедневно да блокират кръстовищата от следващата седмица.

Ако то бъде одобрено, учителите ще спират движението по 45 минути на ден – от 12.15  до 13.00 часа – колкото трае един учебен час. На проведената вчера среща на всички председатели на стачни комитети бе решено в понеделник от 17 часа, пред хотел “България”, да се проведе концерт-протест, а ден по-късно по същото време стачкуващите учители да се съберат пред Областна управа за протестен митинг.    
**************
Животът на Алексей Егорович от Москва, който падна от 7-ия етаж на хотел "Фламинго" в Албена, вече е извън опасност, казаха за НДТ от ОАИЛ на болницата в Добрич, където е настанен за лечение.  24-годишният журналист е излязъл от кома, вече не е на командно дишане. Освен черепно-мозъчната травма, има само мекотъканни наранявания, уточниха медици.

НДТ – 28 септември 2007 година

 


Сходни връзки

СТАЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА; ЖИВОТЪТ НА ПАДНАЛИЯ ОТ 7 ЕТАЖ РУСНАК - ИЗВЪН ОПАСНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди