изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:00 EEST
Смразяващи кръвта подробности за загиналата млада българка на гръцкия остров Миконос    
Новини От Министерството на външните работи разкриха подробности за загиналата българска гражданка на гръцкия остров Миконос. Както БЛИЦ информира, тялото на 33-годишна българка, която има инициалите Е. Ч,. е намерено в скалите на района Вида. За инцидента пристанищните власти на острова са информирани от случаен минувач, който попаднал на тялото при разходка. Смъртта е потвърдена от здравния център на Миконос.

От Министерството на външните работи разкриха подробности за загиналата българска гражданка на гръцкия остров Миконос. Както БЛИЦ информира, тялото на 33-годишна българка, която има инициалите Е. Ч,. е намерено в скалите на района Вида. За инцидента пристанищните власти на острова са информирани от случаен минувач, който попаднал на тялото при разходка. Смъртта е потвърдена от здравния център на Миконос. По първоначална информация на полицията жената се е разхождала по тясна пътека край скалиста местност, подхлъзнала се е и е паднала от над 3 метра височина. До тялото ѝ са открити всички нейни лични вещи, сред които и мобилен апарат. При лекарския оглед е установено наличие на множество травми. Направена е аутопсия. В момента продължава да тече разследване. Междувременно министърът на външните работи Екатерина Захариева съобщи пред bTV, че гръцките власти вече са уведомили близките на 33-годишната българка. „Нещастието се е случило на 25 септември, информацията до консулството е постъпила днес”, каза още Захариева. „Най-вероятно става дума за нещастен случай. Тялото на младата жена е намерено на пътека, която не е осветена. Най-вероятно става въпрос за падане от високо. Намерени са вещите й, което означава, че не става дума за обир”, добави първият ни дипломат. „По моя информация, жената е туристка”, съобщи още тя.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/smrazyavashchi-krvta-podrobnosti-za-zaginalata-mlada-blgarka-na-grtskiya-ostrov-mikonos_news546984.html

 По първоначална информация на полицията жената се е разхождала по тясна пътека край скалиста местност, подхлъзнала се е и е паднала от над 3 метра височина. До тялото ѝ са открити всички нейни лични вещи, сред които и мобилен апарат. При лекарския оглед е установено наличие на множество травми. Направена е аутопсия. В момента продължава да тече разследване. Междувременно министърът на външните работи Екатерина Захариева съобщи пред bTV, че гръцките власти вече са уведомили близките на 33-годишната българка. „Нещастието се е случило на 25 септември, информацията до консулството е постъпила днес”, каза още Захариева. „Най-вероятно става дума за нещастен случай. Тялото на младата жена е намерено на пътека, която не е осветена. Най-вероятно става въпрос за падане от високо. Намерени са вещите й, което означава, че не става дума за обир”, добави първият ни дипломат. „По моя информация, жената е туристка”, съобщи още тя.

https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Смразяващи кръвта подробности за загиналата млада българка на гръцкия остров Миконос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди