изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:19 EET
ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Ясни сигнали, свързани с повишаване на позицията ви в йерархията на управление там, където сте или предложение за желана промяна ще подобрят активността ви днес.
ТЕЛЕЦ - Заниманията ви, свързани с финансови операции, имотни сделки и всичко, насочено към парите и дома ви днес ще е ползотворно и с положителен отзвук върху семейството ви.
БЛИЗНАЦИ - Любовта ще ви направи по-нежни и чувствени към половинката ви, а може би и налагащата се временна раздяла, която обаче само ще затвърди чувствата ви един към друг.
РАК - Не се измъчвайте заради нечие несъвършенство, старайте се вашето да е на нивото на собствените ви претенции. Започнатото днес ще бъде за добро и с положителни развития за бъдещето ви. Възстановяване на енергийния ви потенциал.
ЛЪВ - Предстоящите събития изискват да бъдете подготвени, като се възползвате и от възможностите си. Проявената ви щедрост ще бъде възнаградена.
ДЕВА - Организирайте добре времето си и не подсилвайте желанието на някого да ви обсеби напълно, защото и това е възможно.
ВЕЗНИ - Въпроси от образователен, юридически или финансов характер изискват да сте по-отдадени, заради съпътстващите ги трудности и неясноти.
СКОРПИОН - За повечето от вас денят се свързва с въпроси от ежедневието и професионалната ви заетост, които за някои ще са по-трудоемки от обикновено.
СТРЕЛЕЦ - Поддържащи се в добра кондиция на духа и с визия за днешния ден, а и за следващите, ще посрещнете предизвикателствата, най-вече от бизнес и личен характер.
КОЗИРОГ - Проявете щедрост към всички, с които живота ви среща днес, дори и финансите ви да са ограничени, намерете подходящ начин да изразите вниманието си, за да сте в хармония с енергиите на деня.
ВОДОЛЕЙ - Наложете си повече спокойствие в мислите и по-често се усмихвайте, за да бъде деня ви успешен. Излъчването ви ще окаже положително въздействие върху обкръжението ви, с което ще подобрите атмосферата и делата си.
РИБИ - Ще се радвате на споделени мисли и съпричастност в действията си, оставайки обикновени и вписвайки се в обкръжението си.



THE BEST SPANISH GUITAR LOVE SONGS INSTRUMENTAL ROMANTIC RELAXING SENSUAL MUSIC BEST HITS

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди