изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:27 EET
ХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Заниманията ви, свързани с финансови операции, имотни сделки и всичко, насочено към парите и дома ви днес ще е ползотворно и с положителен отзвук върху семейството ви.

ТЕЛЕЦ - Обединявайки разума с интуицията си, ще стигнете до резултатите, които преследвате днес. Любовта ще ви направи по-нежни и чувствени към половинката ви.

БЛИЗНАЦИ - Загрижени сте за здравето на близък човек, но с не по-малко внимание ще се отнесете и към своите отговорности. Ще останете поласкани от нечие внимание.


РАК - Добрите ви намерения към някого или нещо ще ускорят общите ви действия по реализацията на конкретната ви обвързаност. Като всеки друг и вие се нуждаете от предани хора.

ЛЪВ - Усмирете егото си. И без вас нещата ще се случват, за това се погрижете за себе си. Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек.

ДЕВА - Ще направите добре за себе си, ако се отнесете с повече внимание към здравето си. Бизнесът ви няма да пострада, ако мислите по-малко за него и повече за собствените си нужди.


ВЕЗНИ - С проявеното си старание ще пресечете нечии опити да ви злепоставят. В спорните въпроси търсете разбирателство и не налагайте волята си на всяка цена.

СКОРПИОН - С деликатно поведение ще ви бъде по-лесно да привлечете към себе си хора, чиито услуги търсите. Други от вас ще продължат да търсят по-добри условия за живот.

СТРЕЛЕЦ - Акуратни и трудолюбиви, ще дадете много от себе си в изпълнение на задачите, залегнали в програмата ви. Споделете вечерта с някой, пред когото да разкриете душата си.


КОЗИРОГ - Ще премисляте по много пъти нещата, с които се обвързвате, от една страна, заради мнителността си, от друга, водени от разума си, за да не съжалявате по-късно.

ВОДОЛЕЙ - Започвайки нов проект, ще поставите началото на добър период за работата и бизнеса ви. В интимната ви връзка също ще настъпят развития, за това бъдете внимателни.

РИБИ - Любовта ви въздейства обновяващо на мислите и духа, и в същото време ви прави активни в изявите ви. Интимната ви връзка носи подобни вълнения и у партньора ви.




Deep Purple - When A Blind Man Cries + Превод

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ОКТОМВРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди