изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:05 EEST
Прелестна блондинка разказа за оргиите на Хю Хефнър и как „скаути“ му водили непълнолетни момичета    
По света Британска моделка разказа как е подмамвала момичета за оргиите на Хю Хефнър в имението му в Лос Анджелис, където те били дрогирани и омайвани с обещания за слава. Зои Пол е била интимна приятелка на милионера и негов „скаут“ в клубовете. Тя твърди, че най-големият плейбой в сета е имал неутолима жажда за секс дори и на 74-годишна възраст, пише в. "Сън".


Моделката разказа, че Хефнър е раздавал цигари с марихуана, амфетамини и виагра, а след това е спал със 17 момичета за една нощ без никакви протекции.


Zoe Paul - Zoe Gregory.

Зои се страхува, че някои от момичетата, взети от клубовете, може да са били непълнолетни. Тя добавя: „Притесняваше ме това, че поне едно от момичетата може да се оплаче, че е било дрогирано и изнасилено“.



Лондончанката Зои е била само на 22, когато за първи път се среща с Хефнър по време на фотосесия през 1998 година. Той платил хонорар от 35 000 британски лири на адвокат, който да ѝ изкара Зелена карта, а през 2000 година тя се преместила да живее в имението му. „Имаше много конкуренция между неговите седем момичета. Всички искахме да направим така, че ние да сме най-глезените от него“, разказва още блондинката.



 „Аз го впечатлявах с това, че ходих по клубовете и му довеждах момичета, когато излизахме навън в средите и петъците. Оглеждах се за мацки, за които знаех, че той ще хареса, и му ги водех на масата. Не беше трудно да паднат в капана. Казвах им, че изглеждат като моделки и трябва да се снимат за Playboy.



След това ги запознавах с Хю. Казвах, че са мои приятелки, за да не ги изритат другите момичета“, разкрива схемата красавицата. „В един момент взимах едно от тях и отивахме в тоалетната. Там се правех, че и аз взимам хапче, за да го окуража. Казвах им, че това ще ги направи по-уверени и секси. След това ги канехме в имението, като им казвахме, че и ние така сме започнали, че ще станат големи звезди. Младите момичета са много лесни за манипулиране. Отчаяно искаха да са в списанието“, казва още Зои.



https://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

Прелестна блондинка разказа за оргиите на Хю Хефнър и как „скаути“ му водили непълнолетни момичета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди