изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:56 EET
Преслава е неузнаваема, приятели се чудят и маят на странните й залитания    
Светска клюка Преслава е започнала редовно да се занимава с източни техники за постигане на вътрешна хармония и спокойствие, издават близки до певицата. Петя Колева прави всичко възможно да се откъсне от обкръжението си поне за половин час, за да медитира. Това е странно за Преслава, която обича около нея да е пълно с хора и да усеща тяхната подкрепа, твърди "Таблоид".

От известно време чалга дивата прави всичко възможно да седне с кръстосани крака по турски, да затвори очи и да започне ритмично да диша. Към подобни действия я подтикнала нейна приятелка от детството, който от години се занимава с йога и дори е ходила в Индия и Тибет. Двете не се виждали от доста време, но след като се засекли отново в родния Добрич, певицата започнала да търси в интернет специална музика за медитация. На най-близките си казала, че открила начина да си почисти главата от всякакви глупости и ги помолила поне за 30-тина минути да я оставят на мира. Кой знае дали това увлечение ще продължи дълго, коментират от обкръжението й. Те обаче са на мнение, че животът на чалга звездата е доста напрегнат и пълен със стрес и разочарования, затова няма нищо нелогично в обръщането й към техники за премахване на стреса като медитацията.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Преслава е неузнаваема, приятели се чудят и маят на странните й залитания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди