изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:56 EET
СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТЕРЕНИ В "НАТУРА" ПИТАТ КАКВИ СА ПРЕДВИДЕНИТЕ КОМПЕНСАЦИИ; ЦЕНИТЕ НА ИМОТИ ТРЪГНАХА НАДОЛУ КЪМ НОРМАЛ    
НовиниКакви са предвидените компенсации за собствениците, чиито земи попадат в границите на защитената зона по НАТУРА 2000 "Суха река". Това били най-често задаваните въпроси на проведените срещи, организирани от РИОСВ-Варна, по повод разясняване на режимите и забраните, предвидени в проекта на заповедта за обявяване на защитена зона "Суха река".

Такива срещи вече е имало в селата Телериг, Черна,  Капитан Димитрово, Ефрейтор Бакалово, Житница и др., където земеделски стопани са проявили интерес по какъв начин режимите, залегнали в проекта на заповедта за обявяване на защитена зона "Суха река" ще окажат въздействие върху начина на ползване на земеделските земи и дали се предвиждат промени в собствеността и начина на трайното им ползване.
************************
  Цените на недвижимите имоти у нас вече бележат тренд в посока надолу и предстои да достигнат нормалните си нива. Това каза в Добрич Ваня Василева - изпълнителен директор на "Глобал Рейтингс" АД. Тя обясни, че пазарът на недвижими имоти у нас е много хаотичен, не е урегулиран. Цените надскочиха нормалните нива още преди страната ни да стане член на Евросъюза, но те вече започват да намират нормалните си стойности, каза изпълнителният директор.

НДТ - 3 октомври 2007 година

 


Сходни връзки

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТЕРЕНИ В "НАТУРА" ПИТАТ КАКВИ СА ПРЕДВИДЕНИТЕ КОМПЕНСАЦИИ; ЦЕНИТЕ НА ИМОТИ ТРЪГНАХА НАДОЛУ КЪМ НОРМАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди