изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:44 EEST
ИЗГОРЯ КОЛАТА НА ТЪРГОВЕЦ С БИЗНЕС В ПОЛША; ПИСМО ОТ БЕЛГИЯ ПОЛУЧИХА СТАЧКУВАЩИТЕ ОТ ФИНАНСОВО-СТОПАНСКАТА ГИМНАЗИЯ    
НовиниПожар, възникнал в ранните часове на вчерашния ден напълно е унищожил "Опел Тигра", собственост на 18-годишната Гълъбина Филипова от Добрич, чийто баща има бизнес в Полша. Братът на девойката 17-годишният Боян Филипов разказа, че майка им, която е на 42 години, ги събудила някъде между 4 и 5 ч. сутринта с викове: "колата гори".

"Погледнах през прозореца, видях че гори колата на сестра ми гори, извикахме пожарна, дойде и полиция" - разказа Боян. Според него някой умишлено е запалил возилото на сестра му, но няма предположение кой може да е направил това, тъй като никой не ги е заплашвал.   
************************
Писмо от училище "Сен Мари-Сен Доминик" в град Бастон, Белгия, получиха стачкуващите учители от финансово-стопанската гимназия "Васил Левски", съобщиха организаторите на стачката в училището. Чрез него те получават подкрепа за протеста си. В писмото, подписано от учителя Пол Вандерберг, се заявява, че проблемите на образованието са навсякъде едни и същи. Вандерберг разказва, че в Белгия преподавателите също са стачкували няколко пъти, особено през 90-е години на миналия век - за подобряване на свето финансово положение и условия на труд.

НДТ - 5 октомври 2007 година
 


Сходни връзки

ИЗГОРЯ КОЛАТА НА ТЪРГОВЕЦ С БИЗНЕС В ПОЛША; ПИСМО ОТ БЕЛГИЯ ПОЛУЧИХА СТАЧКУВАЩИТЕ ОТ ФИНАНСОВО-СТОПАНСКАТА ГИМНАЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди