изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:20 EET
НАД 25 000 ДУШИ ЩЕ ДЕРАТ ГЪРЛА ЗА БЪЛГАРИЯ    
СпортНад 20 000 билета вече са продадени за световната квалификация България - Франция, а с продажбите до събота вечерта се очаква на стадион “Васил Левски” да има над 25 000 души. Нашият отбор посреща звездната формация на Дидие Дешан на 7 октомври от 21,45 часа. Очакванията на българските фенове са "трикольорите" да демонстрират силна игра. България ще има нов капитан за мача с "петлите", тъй като Ивелин Попов е наказан и няма да вземе участие в срещата.


Над 800 фенове пък се очаква да пристигнат от Франция, за да подкрепят националния си отбор в световната квалификация срещу България. Мачът е важен за “петлите”, които ще търсят трите точки, за да се преборят за първото място в групата и директно класиране на Мондиала в Русия. Освен това възпитаниците на Дидие Дешан ще искат да измият срама от нулевото равенство с Люксембург в Париж. Нашият тим на практика изгуби шансове за класиране на световното и ще играе само за честта си в този двубой.
Вратарят на националния отбор Пламен Илиев не се притеснява от предстоящия тежък сблъсък с някои от най-добрите и скъпи звезди в света. Тигъра, който изигра феноменален мач срещу Швеция това лято и бе с основна заслуга за историческата победа с 3:2, гарантира, че той и съотборниците му ще излязат и ще дадат най-доброто от себе си срещу Франция на Националния стадион "Васил Левски". "Първо, не е излязъл съставът на Франция, така че не знаем срещу кого ще играем. В крайна сметка обаче не би трябвало да се притесняваме. Излизаме да играем и да дадем всичко от себе си. Факт е, че тимът на "петлите" е стряскащ, но няма от какво да се плашим", категоричен е вратарят на румънския Астра (Гюргево), който призна, че не е гледал как изпълняват дузпи футболистите на Дидие Дешан.

 


Сходни връзки

НАД 25 000 ДУШИ ЩЕ ДЕРАТ ГЪРЛА ЗА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди