изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:07 EEST
"БИЛД": ЮП ХАЙНКЕС Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА БАЙЕРН    
Спорт72-годишният Юп Хайнкес е получил предложение да поеме германския шампион Байерн (Мюнхен), гръмна "Билд", като определя новината като "футболната сензация на годината". Ако Хайнкес приеме предложението, то това ще е четвъртият му период в кариерата начело на баварците.

Предложението на ръководството на Байерн е за договор до края на сезона, след което ще се мисли в по дългосрочна перспектива.
Хайнкес веднъж прие ролята на спасител в Байерн през 2011 година след уволнението на Луис ван Гаал. В момента баварците са без треньор заради освобождаването на Карло Анчелоти. По време на предишния си престой Хайнкес изведе Байерн до требъл през 2013 година, след което обяви края на кариерата си.
В момента временно начело на тима е помощник-треньорът Вили Саньол. За наследници на Анчелоти бяха спрягани доста имена, сред които тези на Томас Тухел и Юлиан Нагелсман, но от Байерн са се отказали от всички в полза на Хайнкес.


 


Сходни връзки

"БИЛД": ЮП ХАЙНКЕС Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА БАЙЕРН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди