изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:28 EEST
ЗВЕЗДАТА ГЕРИ НИКОЛ ГОСТУВА В ДИСКОТЕКА „ЗВЕЗДА“    
Интервюта Тийнидолът беше любезна да отговори на няколко въпроса за читателите на По-добрия вестник, както и да поздрави „на живо“ – с глас и усмивка, феновете на ndtnews.hopto.org




- Добре дошла, Гери! Какво ще кажете за топлото посрещане на Добрич?
- Много ми харесва в клуб „Звезда“. Чувствам се точно като една истинска звезда и всички ми помагат да грея ярко.

- Вие сте един от идолите на младото поколение в България. Как носите тази тежест и отговорност?
- Мм, от самото начало знам с какво съм се захванала. Обичам си професията. Правя го с много любов и се чувствам щастлива, когато виждам всички тези усмихнати лица срещу мен, значи си върша работата както трябва.

- Каква нова песен подготвяте за Вашите фенове, която се надяваме да видим и във видеоклип?
- Доста нови неща подготвям, не само песни всъщност. Моите фенове и моята аудитория, всички хора, които искат да знаят какво прави Гери Никол… Гери Никол подготвя много нови изненади и ще ме видите в една нова светлина, която може би… в това мое ново амплоа аз започвам да се влюбвам от гледна точна на това, че много ми харесва и според мен и на хората ще им хареса този мой нов образ и се надявам да гледат с интерес

 - Този нов образ предполага ли нов стил музика?
- Не, то не е музика. То е съвсем различна сфера от музиката.

- Тоест, ще бъде голяма изненада?
- Да, надявам се.

- Имате ли идоли от световните имена, кои са те и какво харесвате в тях?
- Да, със сигурност имам идоли от световната сцена. Това за мен са най-големите звезди в цял свят. Има много какво да научиш от тях, докато ги гледаш и им слушаш музиката. Аз имам моите естествено – Риана е една от тях и когато слушам нейна музика, гледам нейни концерти, тя ме зарежда и ме вдъхновява да правя моя музика и ми дава един вид сила, с която мога да разкрия себе си повече и от малка си я харесвам и продължавам да я харесвам.

- Надявам се, че ще я надминеш някой ден.
- Ами, дай Боже. Аз искам да се запозная с нея. Може да направим един дует след това, да видим какво ще става.



- Поколението млади изпълнители като вас има ли подкрепата на по-възрастното поколение изпълнители, автори и композитори?
- Ами, то си е много отделно за кои изпълнители става въпрос, за кои говорим, но аз не мога да се оплача, че не ме подкрепят. Имам си мои близки изпълнители, с които си поддържам близка комуникация и сме приятели. С други просто от уважение се поздравяваме. Всичко е в рамките на нормалното.

- Какви са амбициите Ви за влизане в световните класации? Питам Ви, защото познавачи във Вашия жанр твърдят, че сте изпълнител на голямо ниво и с големи възможности, че Ви трябва малко по-богат репертоар, за да направите голям самостоятелен концерт.
- Ами, обмислям го това, за албуми и самостоятелни концерти. Смятам, че тепърва започвам и за времето, в което съм популярна, съм постигнала доста, даже съм надминала очакванията, моите очаквания и очакванията на хората, може би. Много съм доволна какво съм постигнала на това ниво, за тия две години и нещо, не знам, три, ще ви излъжа колко станаха точно, но нещо подобно е и се стремя да достигам много високи върхове, понеже това не ме задоволява и аз съм много критичен човек. Към себе си съм критична, към хората - не. И се стремя да постигам по-високи и по-високи цели. Никога няма да се откажа от нищо и със сигурност България ми е тясна. Ще ме видите извън нея. В момента се водят преговори. Пак не искам да говоря, искам първо това да се случи. Нека го видим и тогава да говорим, така че - може би в следващото ни интервю ще ме питате за тези мои неща, които ме зоват.

- Тоест, да очакваме песни на английски, френски, китайски език?
- Ами, да - очаквайте очакваното от Гери Никол. Аз много обичам да го казвам това, защото дори и аз не знам какво ще правя, то просто се случва и ми се получава. Така че, много е важно каква енергия имаш, да знаеш какво искаш от живота и да го правиш със замах. Аз така си правя моите неща.

- Какво искате да кажете на добричките Ви фенове, които с нетърпение очакват участието Ви в култовата дискотека „Звезда“ и на читателите на ndtnews.hopto.org.
- Аз пътувах за Добрич от София. Аз много обичам да спя, докато пътувам, събудих се точно пред дискотеката и видях една огромна опашка. И ми стана много приятно, че толкова хора ме чакат, за да ме видят, имат желание, а в момента, в който се качих на сцената, всички започнаха да викат, телефони, светкавици… Това ме зарежда и ме прави щастлива и съм благодарна на Господ, че ми е дал този шанс да правя нещо, което обичам и хората да ми се радват, и аз да им се радвам, и всичко да има много хубава, позитивна енергия около нас, и да слушаме хубава музика. Това е най-хубавото!

- Какво мислите за клубната сцена в нашият малък, но очарователен град?
- Аз за първи път пея в Добрич, ако не се лъжа и много ми харесва, много топло посрещане. В България, колкото и да ни е малка страната, в различните градове аудиторията е различна и публиката е различна и може би тук, това ми е едно от най-хубавите участия. И съм много щастлива, че именно тази вечер провеждаме това интервю и мога да ви го кажа от мястото на събитието.
Разговаря Светослав ПЕТКОВ


 


Сходни връзки

ЗВЕЗДАТА ГЕРИ НИКОЛ ГОСТУВА В ДИСКОТЕКА „ЗВЕЗДА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди