изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:45 EEST
ХАНДБАЛНО ДЕРБИ В ДНЕС В ДОБРИЧ    
СпортМачът противопоставя двата най-успешни мъжки отбора в този спорт. В дербито на 3 кръг на мъжката А хандбална група Добруджа приема Локомотив (Варна) в събота, 7 октомври, от 15.00 часа в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрители е свободен. Мачът противопоставя финалистите от миналия сезон. Те започнаха успешно и новата кампания. Добруджа има 4 точки след победите на Локомотив (Горна Оряховица) и Осъм.

Локомотив (Варна) е изиграл 1 шампионатен мач - победа в Ловеч на старта на първенството. Подготовката за предстоящото домакинство върви по план, всички хандбалисти са здрави и тренират за мача в събота, сподели Георги Андреев - президент и старши треньор на Добруджа. Той очаква публиката в Добрич да стане свидетел на качествен хандбал. Този мач е дерби, защото двата отбора са от съседни градове, от години винаги са в борбата за медалите, а и през миналото първенство играхме финал, отбеляза Георги Андреев. Той добави, че както във всеки мач Добруджа излиза за победа и изрази увереност, че с концентрация и себе раздаване през всичките 60 минути игра можем да стигнем до успех в дербито.
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛНО ДЕРБИ В ДНЕС В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди