изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:33 EEST
Д-р Невен Енчев ремонтира път в община „Родопи“    
НовиниД-р Невен Енчев започна ремонт на път в местността „Живака“ в с. Белащица. Съоръжението се изгражда изцяло за негова сметка и безвъзмездно за община „Родопи“, за което е подписан и договор. Обновяването на отсечката е изключително необходимо преди зимния сезон. Пътят е наситен с трафик и обслужва не само Alchemist Residence, живеещите и работещите там, но и съседните парцели и техните обитатели.


Пловдивският предприемач сключи споразумението с администрацията ден, след като комшиите Наталия и Стоян Иванови, Аршавар и Мари Кюркчиян, Владимир Арабаджиев и останалите недоволни изсипаха поредната порция жалби срещу него. Д-р Енчев отново показа, че мисли нестандартно и пак отговори на омразата с благороден жест. Винаги съм се придържам към девиза на Конфуций: “На доброто отговори с добро, на злото - със справедливост и любов”, коментира бизнесменът. Той е известен със своята благотворителна дейност, която реализира чрез Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан. Фондацията организира всяко тримесечие безплатни медицински прегледи за жителите на община „Родопи“, които обсипват д-р Енчев с пожелания за здраве и дълъг живот.
Ирена Чернишева


 


Сходни връзки

Д-р Невен Енчев ремонтира път в община „Родопи“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди