изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:32 EET
Любовен триъгълник и много пари довели до убийството на известен гръцки лекар, арестуваха наш полицай!    
Новини Гръцки медии разпространиха снимки на българския полицай и любовницата му, които стоят зад жестокото убийство на кардиолога Христодулу Каландзаки на остров Крит. Подаръкът за рождения ден на доктора, подготвен от съпругата му, е смъртта. Но не от собствената й ръка, а от тази на любовника й, която го застига на няколко метра, преди да достигне селото, където всяка събота и неделя преглежда своите пациенти, пише в. "Български новини".


Историята се разплете късно снощи след дълъг разпит на двамата заподозрени българи, които признаха за престъплението, разкривайки, че тяхната страстна любов е мотивът, който е тласнал българския любовник да убие съпруга на любовницата си. Българският убиец, полицай по професия, е разведен с едно дете. Както стана ясно от показанията, той е отишъл до остров Крит специалн, за да убие съпруга на любовницата си, с която поддържали от доста години връзка с цел да сложат ръка върху тлъстото наследство на доктора.


Как бе разкрито престъплението? 

В началото българинът държеше твърда позиция по време на разпита. Според официалната вече информация опечатъци по карабината, с която е убит лекаря, не са намерени, тъй като килърът се е погрижил да сложи ръкавици. От страх да не бъде разпознат, след убийството е тичал до колата, като изхвърлял дрехите си една по една от него. 73-годишен жител на селото обаче го видял, че прави засада и се прави на ловджия и сигнализирал полицията, откъдето тръгва и разплитането на жестокото убийство. 

Според официалното съобщение на гръцката полиция, издадено снощи късно, българската съпруга също е арестувана, тъй като се оказа, че е участвала в убийството на 62-годишния си съпруг и е обвинена в пряко съучастничество. Нейният 37-годишен приятел от България е разкрил ролята си, като е направил самопризнания, че е застрелял нещастния кардиолог в колата му по провинциалния път Сития - Йерапетра.

"Любов и много пари" са причините за смъртта на известен гръцки лекар, съобщават днес всички гръцки медии. Случаят се коментира поради изключителната жестокост на убийството. Първоначално съпругата на жертвата, 38-годишна българка, отричаше участие, но телефонните разговори с убиеца доказаха, че не само е знаела, но и сама е организирала цялата схема. Целта - да наследи собствеността на лекаря. Според юристи, които следят случая, се очакват максимални присъди и за двамата съучастници, информира БНР.
https://www.plovdiv24.bg
 


Сходни връзки

Любовен триъгълник и много пари довели до убийството на известен гръцки лекар, арестуваха наш полицай! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди