изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:37 EET
КАПИТАНЪТ НА ЦСКА-СОФИЯ ОТПАДНА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ    
Спорт Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски отпадна от групата на националния отбор за гостуването на Люксембург в световната квалификация днес. Защитникът е получил контузия и няма да пътува за последния мач от квалификациите, съобщиха от пресслужбата на БФС. Извън групата в сравнение с първоначално повиканите футболисти остава и наказаният Георги Костадинов.

Халфът на България Станислав Манолев е категоричен, че само победа устройва българския тим в последния мач от групата. “Отиваме в Люксембург, за да браним честта на България, да затвърдим добрите резултати и добрите игри. Не можем да отидем и да свалим гащите на Люксембург. Отиваме за победа”, категоричен е Манолев, който разясни, че най-много съжалява за поражението в Беларус. “Мисля, че излизаме достойно от тази група. Видяхте с какви отбори играхме и направихме доста добри резултати. Можеше и още - да бием Беларус или поне да не губим, тогава щеше да е по-различно”, завърши полузащитникът.
"А" националният отбор на България отпътува вчера за световната квалификация срещу Люксембург от Терминал 1 на летище София. Официалната пресконференция на българския национален отбор на стадион "Жози Бартел" бе вчера от 18:30 ч., а официалната тренировка - от 19:00 ч., като първите 15 минути бяха открити за представителите на медиите.
     


 


Сходни връзки

КАПИТАНЪТ НА ЦСКА-СОФИЯ ОТПАДНА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди