изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:15 EEST
Сузанита е съкрушена! Най-близките й и забиха нож в гърба /видео/    
Светска клюка Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, е най-коментираното име в музикалните среди през последните месеци след появата на клипа ѝ „Луцифер и Буда“. Скандалите започнаха със средните пръсти и предизвикателното поведение във видеото, след което продължиха и с участието в новата песен на Андреа. В социалните медии пък постоянно се пускат кадри с мъже, с коли, как пуши и т. н.

Нейните родители дадоха няколко интервюта в нейна защита, а в предаването „Папараци“ се яви и самата тя. „Трябва да се живее за мига. Досега показвах, сега трябва да доказвам коя съм. Показах тяло, показах, че съм обладана, сега трябва да докажа коя съм. Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен“, доволна е тийнейджърката. Тя е категорична, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги. Тя и родителите ѝ обаче са шокирани от клетви на нейни съученички. „Мои съученички са ме кълнали за смърт. Близки приятелки, които са спали у нас. Прокълнаха ме да катастрофирам и да не стигна до участие“, потвърди Сузанита. Тя отрече да има гадже в момента. „Пиша текстове на песни. Бих написала песен и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда много дива, много скандална, но мога да бъда и много добра и невинна. Нямам гадже. Не карам кола, снимките, които се появиха са колаж“, допълни младата изпълнителка.

https://www.blitz.bg

Андреа feat. Сузанита - Строго забранено | Andrea feat. Suzanita - Strogo Zabraneno (2017)




█▬█ █ ▀█▀ Suzanitta ft Kaskata- Lucifer & Buddha

 


Сходни връзки

Сузанита е съкрушена! Най-близките й и забиха нож в гърба /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди